Voor de nieuwe generatie adviseurs

Bind de klant voor hypotheekadvies in de oriëntatiefase

Gratis hypotheekleads

Hoge extra inkomsten per klant

Slim inzetten van aan- en verkoopbegeleiding

Online en offline vindbaar en zichtbaar

Meer informatie

Wat kan je verwachten?

Klantenbinding tijdens de oriëntatiefase

Woonadviseur helpt hypotheekadviseurs klanten in de oriëntatiefase voor hypotheekadvies te binden door een uitbreiding van de dienstverlening, met groei van leads, klanten en omzet tot gevolg.

Verhoogde vindbaarheid en zichtbaarheid

Je bedrijf wordt zowel online als offline beter vindbaar en zichtbaar, waardoor je meer potentiële klanten bereikt.

Slimme aankoopbegeleiding

Een Woonadviseur biedt aankoopbegeleiding als middel om oriënterende klanten te binden, waardoor vroegtijdig hypotheekadvies verzekerd is.

Effectieve verkoopbegeleiding

Verkoopbegeleiding fungeert als lead generator voor hypotheekadviseurs bij doorstromende klanten.

Gratis hypotheekleads

Een te verkopen woning levert gemiddeld 6-8 kijkers met een hypotheekbehoefte op, wat waardevolle leads oplevert. Leads die een adviseur van een makelaar hoopt te krijgen of anders vaak voor moet betalen.

Nieuwe klanten en in-cyclus leadgeneratie

Woonadviseur biedt gratis second opinion gesprekken in combinatie met Bieden met Zekerheid aan oriënteerders die de te verkopen woning bezichtigen, waardoor nieuwe klanten voor hypotheekadvies worden geconverteerd en de in-cyclus leadgeneratie opnieuw gestart wordt.

Transacties uitgevoerd namens jou

Woonadviseur fungeert als verlengstuk van jouw bedrijf en voert transacties uit namens jou.

Publicatie op Funda

Als Woonadviseur kun je woningen rechtstreeks op Funda publiceren.

Makelaars bezichtigingsnetwerk

Maak gebruik van het landelijke makelaarsnetwerk van Woonadviseur voor bezichtigingen, begeleid zelf de bezichtigingen of koppel je huidige makelaar aan je Woonadviseur profiel.

Ontzorging voor drukke adviseurs

Woonadviseur neemt de volledige transactie uit handen, zodat adviseurs zich kunnen concentreren op hun klanten. Verdien tot wel €2.000 extra per klant voor alleen de doorverwijzing.

Extra inkomsten voor beschikbare adviseurs

Beschikbare adviseurs kunnen hun inkomsten verder verhogen door zich bezig te houden met deeldiensten voor aan- en verkoopbegeleiding. Verdien tot wel €6.000 extra per klant voor de doorverwijzing en het begeleiden van bezichtigingen.

Meer informatie

In-cyclus leadgeneratie

In-cyclus leadgeneratie draait om het optimaal genereren van leads in de cyclus van aankoop, hypotheekadvies en verkoop.

Een klant benadert een adviseur voor een hypotheekgesprek, waarbij de adviseur als vertrouwenspersoon wordt gezien vanwege zijn rol in het beheren van geldzaken. Door dit vertrouwen kan de adviseur de klant binden voor hypotheekadvies door aankoopbegeleiding te bieden.

Als de klant een doorstromer blijkt te zijn, kan de adviseur ook de verkoop begeleiden. Elke verkoop genereert gemiddeld zes tot acht kijkers, die vervolgens worden uitgenodigd voor een gratis second opinion hypotheekgesprek i.c.m. Bieden met Zekerheid van dezelfde adviseur.

Dit proces vormt een essentieel onderdeel van het Woonadviseur Platform, waarbij aangesloten adviseurs standaard gebruikmaken van deze aanpak en zich profileren als experts in in-cyclus leadgeneratie.

Opleiding Erkend Woonadviseur®

De opleiding Erkend Woonadviseur® is aan te raden voor adviseurs die zelf bezichtigingen voor aan- en/of verkoopklanten willen begeleiden en/of kennis willen verbreden. De opleiding levert 6 PE SEH-punten in categorie B op. Bij aanmelding als woonadviseur stemmen wij de opleidingsdagen met je af.

Meer informatie

Uitleg concept Woonadviseur

Benieuwd naar het concept van Woonadviseur? In onderstaande video leggen we het concept gedetailleerd voor je uit.

Heb je naar aanleiding van de video en de informatie op deze pagina nog vragen? Of wil je je direct aanmelden? Neem dan contact met ons op.

Aanmelden

Meer informatie aanvragen

Vul onderstaand formulier in om jouw aanmelding als Woonadviseur te bespreken.

Bedankt voor je aanvraag

Controleer je e-mail.
Oops! Something went wrong while submitting the form.